Flere skoleelever får mulighed for at deltage i DIF Skole OL

| Sammen med Nordea-fonden og TrygFonden har Ole Kirk’s Fond støttet, at DIF Skole OL fortsætter med at skabe unikke idrætsoplevelser for tusindvis af børn i Danmark.

Fællesskab, færdighed og fairplay. Det er de tre børneolympiske værdier i DIF Skole OL og fundamentet for projektet, der hvert år aktiverer over 50.000 børn fra 0.-8. klasse. 

De sidste fire år har vi i Ole Kirk’s Fond støttet Billund Kommune og deres værtskab for Skole OL-finalen, der nu rykker til Københavns Kommune. De næste fire år støtter vi hele DIF Skole OL og ønsker hermed at bidrage til udbredelsen af Skole OL, de skoleolympiske værdier og ikke mindst være med til at styrke trivslen blandt børn og unge.

Vi er utroligt taknemmelige for støtten fra Ole Kirk’s Fond, Nordea-fonden og TrygFonden. For DIF Skole OL er ikke kun en sportsbegivenhed, det er en bevægelse, der fremmer sundhed, glæde og fællesskab blandt børn i Danmark. Gennem fælles idrætsoplevelser styrkes elevernes sammenhold og trivsel og det har aldrig været vigtigere, siger Hans Natorp, formand i Danmarks Idrætsforbund.
Idræt styrker trivslen hos børn

Gennem Skole OL møder børnene en bred vifte af sportsgrene i børnehøjde, som skal booste bevægelsesglæden og motivere dem til et aktivt liv – både i og uden for skolen.

”Vi er i Ole Kirk’s Fond optaget af at styrke børns trivsel så de får bedre forudsætninger for en positiv udvikling i livet. Skole OL kan virkelig noget, hvad angår at samle danske børn og unge i et positivt, udviklende fællesskab og derfor har vi valgt fortsat at fortsætte med at støtte op om projektet" siger Karin Skjødt Hindkjær, direktør i Ole Kirk’s Fond og tilføjer:

"Det har igennem de sidste fire år været helt fantastisk at opleve, hvordan Skole OL-finalen har bidraget til et særligt fællesskab - både for de deltagende børn og unge fra hele landet, men i særdeleshed også for værtsbyen, hvor unge frivillige har stået side om side med ældre medborgere.” 

Om DIF Skole OL

DIF Skole OL er hele Danmarks officielle olympiske lege for skoleelever fra 0.-8. klasse og en appetitvækker på dansk idrætsforeningsliv.  Det er DIF (Danmarks Idrætsforbund), der står bag Skole OL, som støttes af Ole Kirk’s Fond, Nordea-fonden og TrygFonden og Københavns Kommune. Herudover samarbejder DIF Skole OL med flere specialforbund og kommuner.

Relevante nyheder

Se alle nyheder